FC Tempo Praha

Muži B: Hotovo za první poločas

18.10.2017 19:23   Jiří Nechvíla  

Pro Hrdlořezy je čtyřbrankový výprask možná krutým výsledkem.

V 8. kole jsme přivítali Hrdlořezy. I když jsme byli, i vzhledem k množství posil z A týmu, favority, trochu nejistoty do nás vnesla rozcvička Hrdlořezů. Na takovou úroveň velmi profesionální.

Naše zase zaostávala za naším standardem, ale o to víc síly jsme měli do zápasu. Ten se rozhodl hned v prvním poločase. Hrdlořezům jsme během 45 minut nasázeli všechny čtyři góly. Byli jsme nebezpeční zejména ze standardních situací. První dvě branky padly po rohových kopech. Vašek Kalina nejdřív prodloužil balón hlavou na zadní tyč, kde se prosadil Jirka Žalud a pak sám hlavou zařídil dvoubrankové vedení. Hosté měli několik možností k přečíslení naší obrany, ale nedokázali toho využít. Další branku přidal Mára Vltavský, který zužitkoval Freiovu přihrávku přes vápno. Poslední branku utkání vstřelil Franta Barták. Po chybné rozehrávce Hrdlořezů trefil naprosto dokonale naskákaný míč a křížnou střelou zpoza vápna nedal brankáři sebemenší šanci. Těsně před koncem prvního poločasu ještě Pavel Frei nastřelil tyč.

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji a snažili se změnit skóre. Připisovali si stále více střel, ale jen minimum se vešlo mezi tři tyče. My jsme spálili čtyři naprosto vyložené šance, a tak zůstal po závěrečném hvizdu výsledek z prvního poločasu. Další zápas hrajeme na hřišti třetí Čafky, která na nás ztrácí tři body. 

Zápasy:

FC Tempo Praha B - Spartak Hrdlořezy 4:0 (4:0)