FC Tempo Praha

U17: Špatná koncentrace v závěru

31.10.2017 9:38   Filip Šmídek  

Tempo ztratilo všechny body s Cidlinou Nový Bydžov.

V sobotu po poledni jsme doma přivítali RMSK Cidlina. Hned v první minutě jsme měli dvě obrovské šance, ty jsme nedali a soupeř nás z následného brejku za to potrestal. Poté jsme byli v útlumu a hrálo se hlavně mezi vápny. V sedmnácté minutě po hezké akci vyrovnal Sedlář a my jsme byli ten, kdo do konce poločasu určoval tempo, bohužel další šance a závary před brankou hostí jsme nedokázali potrestat.

Druhý poločas začal stejně jako ten první, akorát jsme si role vyměnili. Cidlina nejdřív ve velké šanci minula branku a my z následného brejku se dostali do vedení. Bohužel ale dostáváme v každém zápase góly jako přes kopírák, nejdříve chyba v rozehrávce, málo důrazu před vápnem a soupeř vyrovnal. Na 2:3 dostaneme gól ze standardky, což už je pro nás trenéry nepochopitelné. V předposlední minutě po krásné střele Pytlíčka vyrovnáme, abychom o 15 vteřin později dostali rozhodující gól na 3:4.

Je to stále ta stejná písnička, dostáváme jen góly po chybné rozehrávce, ze standardek a když dáme gól, tak se nedokážeme dostatečně koncentrovat, v klidu dohrát zápas a místo toho dostaneme rozhodující gól.

Zápasy:

FC Tempo Praha - RMSK Cidlina Nový Bydžov 3:4 (1:1)