FC Tempo Praha

Muži B: Ostuda na Chodově

10.11.2017 8:32   Jiří Nechvíla  

Ostudou je náš výkon a ještě větší ostudou jsou podvody domácího klubu.

Na Chodov jsme dorazili v čistě béčkové sestavě. Vzhledem k podmáčenému terénu jsme počítali s těžkým utkáním. I bez ohledu na stav hřiště jsme byli jasnými favority. Co nikdo z nás nechtěl, se stalo. Po pěti minutách jsme prohrávali o dvě branky. Nejprve se domácí prosadili po přímém kopu a následně po skrumáži v našem vápně po rohovém kopu. Ideální vstup pro domácí a naprosto tragický vstup pro nás. Hosté se zatáhli na svoji polovinu a nechali nás hrát. My jsme do poločasu neproměnili tři jasné brankové příležitosti. Minutu před koncem domácí hráč zahrál ve vápně rukou a rozhodčí nařídil penaltu. Tu proměnil Žalud a rozhodčí následně ukončil první poločas.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že chceme zápas co nejdříve otočit. Opak byl samozřejmě pravdou a chvilku po hvizdu jsme dostali třetí a vzápětí i čtvrtý gól. Nám posléze nebyl uznán gól a neproměnili jsme další penaltu. Domácím vyšlo naprosto všechno a navýšili vedení o další dvě branky. My jsme v samotném závěru dokázali snížit a ostudně jsme prohráli s konečným skórem 6:2.

V průběhu zápasu jsme požádali o konfrontaci jednoho domácího hráče, který hrál prokazatelně načerno. I když byl rozhodčím při střídání vyzván, aby se po skončení zápasu prokázal dokladem totožnosti, na jeho výzvu nereagoval a utekl před ukončením utkání z areálu. Ať dopadne rozhodnutí komise, která se konfrontací zabývá, jakkoliv, pro nás je průběh zápasu a náš výkon velkým zklamáním.

Zápasy:

Jižní Město Chodov - FC Tempo Praha B 0:3 (:)