FC Tempo Praha

U17: Lídr odjel se čtyřmi góly

13.11.2017 23:23   Filip Šmídek  

Tempáci týmovým výkonem porazili vedoucí Meteor přesvědčivě 4:0.

V dalším zápase jsme na domácí půdě přivítali první celek tabulky Meteor. Začátek zápasu nám vyšel, soupeře jsme přehrávali a vytvářeli si nebezpečné příležitosti, z úvodního tlaku jsme se prosadili po průniku Babického, jenž přihrával na Lytvyna a ten nás poslal do vedení přízemní střelou k tyči. Poté ale převzali iniciativu hosté, my jsme kazili jednoduché přihrávky, soupeř nás dobře dostupoval, a tak se hrálo většinu času na naší polovině.

Troufnu si říct, že druhý poločas jsme byli na hřišti pouze my. Hned po dvou minutách se prosadil po rohu Herman. I nadále jsme soupeře dobře presovali, nutili ho k chybám a vytvářeli si šance. Poté, co jsme celkem v klidu přežili přesilovku soupeře po žluté kartě Hudáka, jsme zvýšili vedení na 3:0, když se trefil z penalty Sedlář po faulu na Hrachovského. O další tři minuty později se hezky trefil Jakub Havlíček a bylo rozhodnuto.

Dnes musíme kluky pochválit, podali jsme týmový výkon, Meteor nepustili téměř do žádné vyložené šance a naopak my jsme ty naše proměnili.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Meteor Praha VIII B 4:0 (1:0)