FC Tempo Praha

U13: Na Hluboké s SKP jako den a noc

14.11.2017 22:49   Libor Koller  

V závěru zápasu umocnil bezmoc kluků dospělák.

11.11. 11 hodin jakoby nám ten den a čas určil, že budeme o 1s všude pozdě. Začátek zápasu z naší strany byl ospalý, málo pohybu, nechali jsme soupeře v klidu hrát, dopředu jsme moc nebezpeční nebyli, zkrátka vše špatně. "Policisté" zaslouženě vedli 3:1.

Do druhé už nastoupilo Tempo jak v názvu, tak i rychlostí. Byli jsme u všeho dříve, vyráželi jsme v pěti hráčích do protiútoku a nepouštěli domácí od svojí branky. Střely, dorážky, dostupování, 1v1. To vše se nám dařilo, a proto jsme zaslouženě otočili na 4:3 a bylo jen otázkou kolik dalších gólů vstřelíme.

Vstup do poslední opět noc. Jen jsem se rozhlížel, jestli stojím na správném hřišti. Svou nečinností jsme domácím darovali dvě branky. Poté se kluci opět probrali, asi z toho, že mohou prohrát, a tak začali opět soupeře přehrávat. Vyústěním bylo srovnání a ke konci i vedoucí gól. Jenže k našemu údivu rozhodčí odpískal ofsajd, i když Riči ještě nebyl v brankovém pásmu. Následně pan dospělák umocnil nadvládu a bezmoc kluků neodpískáním dvou nedovolených zákroků ve prospěch nás před domácí brankou. Ano byli jsme odměněni, ale dvěma žlutými kartami a slzami křivdy. No nic naplat. Sečetly se nám špatné věci v utkání a závěr to podepsal.

Tak nakonec spravedlivá remíza, což je pro SKP druhá remíza za sebou, kdy v minulém kole se rozešli smírně i s Viktorkou Plzeň.

Zápasy:

SKP České Budějovice - FC Tempo Praha 5:5 (1:3)