FC Tempo Praha

U12: Vítězně zakončený podzim

18.11.2017 22:21   Dominik Kadlec  

Tempáci začali překonávat obranný val Aritmy až v poslední třetině.

Ve středu jsme zakončili podzimní mistrovskou část dohrávkou na Aritmě a k radosti nás všech to byla tečka vítězná.

Začátek utkání nebyl úplně podle našich představ, kluci se snažili o kombinační hru od vlastní branky, avšak nedařilo se jim procházet na útočnou polovinu, a tak se opticky hrálo spíše u nás. I proto, že Aritma si hru nekomplikovala a všechno posílala dlouhými míči hned vpřed. Tak od 15. minuty jsme územní převahu přenesli i na soupeřovu polovinu, ale působili jsme jako pes, který štěká, leč nekouše. Naše akce končily okolo vápna, kde jsme narazili do soupeře, který bránil důsledně svou branku. Odražené míče se nám nedařilo vyhrát a dotlačit vpřed. Soupeř příliš nebezpečný nebyl, ale z jedné z mála střel nás potrestal a dal branku. První třetinu jsme prohráli 0:1.

Ve druhé třetině už bylo naše držení míče ještě větší a soupeře jsme přehrávali, více jsme se dostávali i k ohrožení branky, ale že bychom měli mnoho vyložených šancí, to se říct nedá. Spíše šlo o závary a střely z dálky, či z úhlu. Na svém kontě jsme měli snad deset rohových kopů. Skóre se nám podařilo pouze srovnat.

Ve třetí třetině už kluci začali i kousat, začaly přicházet vyložené šance a s nimi góly. Nakonec jsme vyhráli zaslouženě 5:1. Za vítězstvím zavelel střelecky a výkonem Honza Müller, který se vysunul ve třetí třetině do zálohy a svým dobrým pohybem a hrou s míčem soupeře neustále zaměstnával.

Zápasy:

SK Aritma Praha - FC Tempo Praha 1:5 (1:1)