FC Tempo Praha

U15: Ústí, Sparta a Kroměříž

5.12.2017 9:09   Jaroslav Teplan  

Tempáci absolvovali tři velmi kvalitní přípravná utkání a poslední letošní je čeká v Čáslavi.

Za poslední týden jsme odehráli tři kvalitní přípravná utkání v Ústí nad Labem, se Spartou 2004 a s Kroměříží.

S vedoucím týmem divize B jsme odehráli kvalitní a vyrovnané utkání. Soupeř nás přehrál výsledkově 5:1, ale bohužel  jim to umožnila naše žalostná koncovka. V tomto zápase jsme byli potrestáni za zbytečné individuální chyby. Branky jsme inkasovali po zbytečných ztrátách míče při výstavbě útoku nebo špatnému vyhodnocení situace při obranném jednání v činnosti 1vs1. Tento zápas byl jedním z nejkvalitnějších zápasů, které jsme mohli odehrát v podzimní sezóně. Jsem rád, že můžeme takovéto zápasy odehrát alespoň v přípravném období.

V dalším zápase jsme uprostřed týdne zajížděli na umělou trávu na Bílou Horu, kde jsme hráli s hráči Sparty ročníku narození 2004. V první třetině zápasu se hrálo vyrovnané utkání, kdy měli více míč na kopačkách mladí Sparťané, ale větší šance jsme si vytvářeli my. S ubíhajícím časem jsme jsme přebírali v utkání iniciativu a řadu střeleckých příležitostí jsme zakončovali nepřesně nebo jsme končili na výborném brankáři Sparty. V utkání se nám podařilo zvítězit 3:1.

O víkendovém zápase přijel na Lhotku soupeř až z Kroměříže. Do utkání s námi nastoupili tři kluci z ročníku 2004 (Hrdlička, Krejčí a Šalanský) a vůbec si v utkání nevedli špatně. V utkání jsme dominovali herně i výsledkově a zvítězili jme 7:1.

Všechna tři utkání měla vysokou úroveň a mohli jsme být svědky kvalitních individuálních i týmových výkonů. V posledním utkání letošního roku zajíždíme na půdu Čáslavi.

Mockrát děkujeme rodičům za podporu ve všech zápasech.

Zápasy:

FK Ústí nad Labem - FC Tempo Praha 5:1 (:)
AC Sparta Praha - FC Tempo Praha 1:3 (:)
FC Tempo Praha - SK Hanácká Slavia Kroměříž 7:1 (:)