FC Tempo Praha

U14: Bronz z přerovské haly

15.1.2018 9:51   Petr Havlíček  

Na velmi kvalitním turnaji Tempáci své trenéry velice potěšili.

Halový turnaj v Přerově jsme si vybrali jako zpestření na úvod zimní přípravy a kromě vydatné porce devíti zápasů jsme stihli ještě výlet do města a bazénu a společně strávili spoustu příjemného času. První den turnaje jsme se měřili s mužstvy, na která jsme stačili individuálně i týmově. Ve všech zápasech kluci předváděli pěkné akce a prezentovali se způsobem hry, o kterém jsme se s nimi bavili.

Tempáci získali na halovém turnaji v Přerově bronzové medaile Tempáci získali na halovém turnaji v Přerově bronzové medaile
Druhý den nás čekaly týmy, které své hráče vybírají a často mají ve svém kádru kluky z regionálních akademií. Proto jsme nedokázali tolik držet míč, ale o to více kluci sázeli na vášeň pro hru. Proti dvěma nejlepším týmům turnaje to sice nevyšlo (při utkání s Baníkem jsme byli ještě nohama v posteli a v semifinále proti Sigmě byla motivace až moc velká, což často znamená nedostatek pozornosti), ale dvakrát jsme zaslouženě uspěli.

Věříme, že bronzová medaile klukům ukáže, že cesta odhodlání, touhy a vlastní odpovědnosti je správná. Jsme taky moc rádi, že Bašty získal cenu pro nejlepšího brankáře turnaje, a snad to i pro něj bude povzbuzení do ještě větší práce a cílevědomosti.

Děkujeme organizátorům z Přerova za perfektní turnaj s kvalitní účastí. Smeknout musíme i před oběma rozhodčími, kteří odpískali velké množství zápasů a byli velmi přesní, pozorní a prokázali cit pro hru dětí. Na českých turnajích to není tak běžné, takže i to je potřeba zmínit. Zároveň si vážíme podpory rodičů přímo v Přerově i na dálku!

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)