FC Tempo Praha

Muži A: Nemastné neslané, bez vítěze

5.2.2018 17:55   Petr Vanko  

Tempákům se příliš nepovedlo přípravné utkání s Loko Vltavín B.

Druhé přípravné utkání bylo opět poznamenané četnými absencemi v našich řadách a tentokrát nepřineslo příliš radosti.

Náš výkon asi nejvíce charakterizuje slovo chaos. Stál proti nám snaživý běhavý soupeř a nebyli jsme schopni jej přehrát nebo přestřílet či přetlačit. Nakonec zápas skončil asi zaslouženě nerozhodně. Náš tým se dostal do vedení po rohovém kopu Bláhy, který Šváb prodloužil a na zadní tyči doklepl míč do sítě Trojan - 1:0. Soupeř vyrovnal minutu před poločasem po krásné kolmici za obranu, velmi dobře chytající Kuchař ještě šanci zmařil, ale odražený míč poslal pohodlně do sítě hlavičkující hráč Lokády - 1:1.

Ve druhém poločase jsme se příliš nezlepšili. Hosté mohli strhnout vedení na svou stranu po nádherné střele, kterou zastavila tyč. My jsme naopak mohli rozhodnout po samostatném úniku Bláhy, který byl zezadu faulován vracejícím se hráčem skluzem, ale rozhodčí Jakl nenalezl odvahu odpískat pokutový kop v přípravném zápase.

Nemastné neslané klání tak skončilo bez vítěze.

Trenér Petr Vanko: "Klukům nelze upřít snaha, nemůžu říct, že by se někdo na zápas vykašlal, ale chyběla mi tam trochu jiskra a vůle vyhrát. Nenašel se nikdo, kdo by naší hře dal trochu řád dopředu nebo dozadu. Dnes jsme prostě na hřišti neměli osobnost, která by hru trochu zorganizovala. Chtěl bych popřát soupeři brzké uzdravení ramene, které si nešťastně poranil jeden z hráčů."

Zápasy:

FC Tempo Praha - Loko Vltavín B 1:1 (1:1)