FC Tempo Praha

Muži A: Velké trhliny v defenzívě

11.2.2018 20:43   Petr Vanko  

Ve třetím přípravném utkání áčko nestačilo na Vyšehrad.

Další přípravné utkání jsme odehráli na umělé trávě s Vyšehradem, který bojuje o postup do přeboru.

FK Slavoj Vyšehrad B - FC Tempo Praha 5:2 FK Slavoj Vyšehrad B - FC Tempo Praha 5:2
Bohužel se nám počet zdravých a schopných hráčů moc nezlepšil, a tak po úvodním hvizdu usedl na lavičku náhradníků pouze Jiří Žalud toho času na výpomoc z béčka a na druhý poločas ještě stihli dorazit Bláha a Frei. Úvod zápasu nás zastihl v dobrém světle. Nejprve velkou šanci Trojana zlikvidoval na brankové čáře obránce Vacík, ale o chvilku později si ten samý hráč srazil míč do vlastní sítě při souboji se Schwankem. Centroval znovu aktivní Trojan - 0:1. Pak se ale začala projevovat naše nesehranost a okénka při bránění, která se objevovala po celém hřišti. Soupeř dokázal využívat naše chyby a ještě do poločasu otočil skóre na 4:1.

V poločase jsme prostřídali a Žalud, Frei a Bláha přinesli do naší hry velké oživení. Hned v prvních minutách posunul hlavou míč Trojan a Frei se trefil přesně na zadní tyč - 4:2. Naše aktivita se zvedla a ve druhé polovině jsme dokázali předvést lepší výkon. Postupem času se ale projevilo, že už nemáme za koho střídat a někteří dohrávali zápas se sebezapřením a s vyčerpaným fyzickým fondem. Soupeř v poslední minutě z brejku podtrhl své vítězství na 5:2 a i když jsme dojem za druhý poločas vylepšili, tak máme v příštích týdnech rozhodně na čem pracovat.

Trenér Petr Vanko: "Bohužel se nám nedaří nahradit absentující kluky a nezbývá než věřit, že se do mistráků dá někdo dohromady. Náš výkon v defenzivě celého týmu má velké trhliny a máme opravdu na čem pracovat. V prvním poločase jsme dostali hodně laciných branek a i když jsme se ve druhém poločase zlepšili, tak to k větší korekci výsledku nevedlo."

Zápasy:

FK Slavoj Vyšehrad B - FC Tempo Praha 5:2 (4:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:16)