FC Tempo Praha

U12: Jasná výhra nad Chomutovem

14.3.2018 19:22   Dominik Kadlec  

Soupeř se snažil o kombinaci, a tak byl k vidění pohledný zápas.

O víkendu jsme měli jen jedno utkání. V plánu tedy bylo, že každá skupina odehraje 45 minut s Chomutovem. Soupeř nakonec přijel s tím, že by si dal jen 2x35 minut, a tak to bylo jen 35. Třetí třetinu jsme si zahráli mezi sebou. Skupina, která zrovna nehrála, tak na druhé polovině hřiště trénovala přechody 3:3.

První skupina hrála s Chomutovem 10 minut vyrovnaně a dokonce 0:1 prohrávala. Poté se ale začala prosazovat střelecky a skóre narůstalo. Od 10. minuty měli kluci jasně navrch, a tak to byl trénink zejména finální fáze. Spoustu šancí jsme si vytvořili po pěkných průnikových přihrávkách. Výsledek se zastavil na stavu 11:1. Do druhé třetiny naskočila druhá parta a ta sehrála s Chomutovem vyrovnaný zápas. Výsledek byl 1:1, ve dvou nájezdech kluky podržel Brůža, naopak na druhé straně jsme asi ve čtyřech gólovkách selhali, a tak byl výsledek odpovídající hře.

Chomutov se za každého stavu snažil o kombinační hru a nezjednodušoval si hru nákopy dopředu. Za to soupeři díky, zahráli jsme si dobrý fotbal.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Chomutov 12:2 (:)