FC Tempo Praha

U19: Svitavy odjely s prázdnou

10.4.2018 11:39   Michal Netušil  

Babický zaznamenal hattrick, třikrát v zápase asistoval Polívka.

V Nymburku jsme přesvědčivě vyhráli, a tak jsme chtěli navázat na dobrý výkon i proti Svitavám, které jsme přivítali na naší umělce.

Od začátku zápasu jsme byli jasně lepším týmem na hřišti. Hodně jsme drželi míč a vytvářeli jsme si šance. Bohužel jsme byli nepřesní v zakončení nebo při finální přihrávce. Skóre jsme otevřeli až po půlhodině hry, kdy se trefil Babický, kterého našel přesnou přihrávkou Polívka - 1:0. Bohužel se nám nepodařilo do poločasu přidat druhou branku, a tak přišel trest. V samém závěru se dostal k míči hostující krajní záložník, kterého jsme nedokázali zastavit a dovolili jsme mu dostat se až k zakončení, které mu náramně vyšlo. Přesnou střelou poslal míč do šibenice a určil poločasové skóre na 1:1.

Ve druhém poločase jsme na hře nic neměnili. Stále jsme měli míč pod kontrolou a udávali jsme tempo hry. V 59. minutě se trefil Adámek, kterému přihrál Polívka. Na 3:1 zvyšoval Babický, opět po přihrávce Polívky. V 82. minutě zkompletoval hattrick Babický po proměněné penaltě, která byla odpískána po faulu na Dvořáka. Už se zdálo, že zápas skončí za stavu 4:1, ale v závěru se trefili i hosté a zarovnali skóre na konečných 4:2.

Doufám, že navážeme na druhé vítězství v řadě i ve středu, kdy hrajeme v Benešově.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Svitavy 4:2 (1:1)