FC Tempo Praha

U17: V Benešově za tři body

14.4.2018 9:55   Petr Havlíček  

Tempáci ve venkovním zápase konečně získali plný počet bodů.

Do zápasu v Benešově se nám povedlo vstoupit aktivně a hned v úvodní minutě jsme za to byli odměněni vedoucí brankou Sedláře. Domácí však velmi rychle zareagovali a po nedorozumění před naším vápnem srovnali na 1:1. Tato branka naštěstí kluky nerozhodila a i nadále pokračovali v aktivní hře dopředu a směrem do defenzivy zůstali zaměřeni na souboje a komunikaci. Z několika šancí se ujala pouze Lytvynova, a proto se šlo do kabin s jednogólovým náskokem.

Ve druhé půli začali domácí daleko lépe bránit střed hřiště, což nám v rozehrávce dělalo problémy. Aktivita ofenzivních hráčů už nebyla taková a navíc jsme začali dělat zbytečné chyby na vlastní polovině. Žádnou z našich vystavěných šancí jsme nevyužili, ale Sedlář využil chyby benešovského brankáře a zblízka zvýšil na 3:1. Ke konci zápasu se nám podařilo pohlídat sérii standardních situací Benešova.

Kluci zaslouží pochvalu za první poločas, kdy jsme využili otevřeného prostoru uprostřed hřiště, dobře nabíhali po krajích hřiště a k vyššímu počtu gólů chyběl jen větší klid ve finální fázi a lepší doplnění a výběr místa. Ve druhé půli už jsme zasloužené vítězství spíše už jen hlídali.

Zápasy:

SK Benešov B - FC Tempo Praha 1:3 (1:2)