FC Tempo Praha

U12: Plzeň, Bohemka a domácí turnaj

16.4.2018 23:08   Dominik Kadlec  

Bez zápalu se fotbal hrát nedá a Tempáci o víkendu poznali, jak se hraje s ním i bez něj.

FC Tempo Praha - FC Viktoria Plzeń 2:8 FC Tempo Praha - FC Viktoria Plzeń 2:8
Tempo - Viktoria Plzeň 2:8
S Plzní jsme hráli o napravení reputace, kterou jsme ztratili se Spartou a Táborskem. Museli jsme přidat na pohybu, agresivitě a nasazení a očekávali jsme, že s tím přijdou i dovednosti a kvalita hry, protože víme, že to v klucích je. Nominace kluků doznala větších změn, prostor dostali kluci, kteří pracovali dobře v tréninku a v utkáních hráli s vysokým nasazením. Od začátku bylo vidět, že to kluci vzali za své a hráli s obrovským zaujetím a nasazením. Odměnou jim bylo vedení 2:0, na konci první třetiny Plzeň snížila na 2:1.

Druhou třetinu jsme nebyli tak nebezpeční dopředu, a tak měl možnost vyniknout Tom Nguyen, který nás udržel ve hře, když Plzeň přidávala na obrátkách. Do třetí třetiny sami kluci říkali, že musí více útočit, abychom jen nebránili. Pozitivní je, že se jim to podařilo. Během prvních 19 minut třetí třetiny několikrát zahrozili, často šli do situaci 2:1, či po vysunutí průnikovou přihrávkou postupovali ze strany na brankáře, jednou zazvonila tyč. Bohužel třetí branku jsme nepřidali. Soupeř se také dostával do šancí a byl to on, komu se kýžený gól podařilo vstřelit. To nám vzalo vítr z plachet a nakonec jsme schytali branek ještě šest. Prohráli jsme 8:2, ale výkon do 79. minuty, kdy jsme vedli 2:1, dává blýskat na hezké zítřky. Se zaujetím a nasazením přicházela i kvalita hry, tento zápal nám musí vydržet. Bez něj se hrát nedá, což potvrdila parta v nadcházejícím utkání s Bohemians.

Tempo - Bohemians 8:9
Kdo by věřil, že jsme vedli 20 minut před koncem 8:3? Do zápasu jsme vstoupili dobře, rychle jsme šli do vedení, leč herní zaujetí a nasazení bylo postupem času menší a menší, a tak místo jasného vedení jsme hráli o půli 3:3. O poločase jsme mluvili opět o nasazení, bojovnosti, pohybu. Kluci přidali a po 15 minutách druhé půle vedli 8:3. Bohužel se kluci nechali uspokojit a nasazení opět opadlo. Soupeř nás potrestal a v posledních dvou minutách dokončil obrat na 9:8. Nebylo to jen o nasazení v soubojích a bojovnosti, i tak jsme měli několik šancí, jenže koncentrovanost na jejich proměňování byla stejná jako nasazení, a tak to dopadlo, jak to dopadlo.

Turnaj s ČNFŠ, Spartou 07 a Baltickou školou
Tempo - ČNFŠ 1:9 - nekoncentrovanost a hádání se.
Tempo - Baltická škola 5:1 - daleko větší nasazení.
Tempo - Sparta 07 5:2 - pojďme opakovat dobré výkony v dalších zápasech !!!!

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Viktoria Plzeň 2:8 (2:1)
FC Tempo Praha D - Bohemians Praha 1905 C 8:9 (3:3)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:26)