FC Tempo Praha

Muži A: Debakl na Cibulkách

19.4.2018 15:06   Petr Vanko  

Tempo čelilo třem penaltám, jednu tempáckou Bláha neproměnil.

Anglický týden po úspěšné dohrávce na Dukle jsme završili na Cibulkách, kde jsme hráli na půdě sestupem ohrožených Uhelných skladů.

Zápas nám vůbec nevyšel, pobití po středě jsme soupeři nestačili a zaslouženě jsme prohráli. Vše začalo velmi přísnou penaltou na Zilvara, kterou proměnil Bartůněk - 1:0. Následný tlak vrcholil několika šancemi domácích a naprosto zaslouženě přidali i druhou branku, když si střelecký účet v zápase otevřel Klán - 2:0. Bohužel se nám moc nedařilo a do utkání jsme se začali dostávat až okolo 30. minuty. A na zvrat jsme rozhodně mohli zadělat. Nejprve se zaskvěl Kučera poprvé, když Bartákovu povedenou střelu vytáhl na rohový kop. Po Vltavského průniku, a nařízené penaltě na něj, se brankář Uhelek zaskvěl podruhé, protože zneškodnil Bláhovi její exekuci. Dorážku do prázdné brány překopl Vltavský, a tak jsme dvě branky ztráceli.

Hned na začátku druhé půle se zápas zlomil. Vltavský se dostal do další velké šance, ale střílel vedle, na druhé straně byl faulován znovu Zilvar a naprosto jasný pokutový kop proměnil Klán a zápas tím rozhodl - 3:0. Pak už to bylo jen trápení, Klán dokonal hlavou hattrick - 4:0 a skóre uzavřel z penalty Kučera - 5:0.

Trenér Petr Vanko: "Týmově jsme dnes nehráli vůbec dobře. Těžko říct, jak moc se na nás podepsala dohrávka na Dukle, ale výsledek je velká ostuda. Na stranu druhou prohra je za nula bodů ať už to je 0:1 nebo 0:10 a nezbývá než se připravit na Ďáblice a nechat zase všechno na hřišti. Napůl se hrát nedá."

Nejlepší hráč Uhelných skladů: Václav Klán
Nejlepší hráč FC Tempo: Pavel Pacovský
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Václav Klán (Uhelné sklady)




Zápasy:

SK Uhelné sklady Praha - FC Tempo Praha 5:0 (2:0) Video ze zápasu