FC Tempo Praha

U17: Jasná výhra nad Žižkovem

24.4.2018 15:48   Filip Šmídek  

V sobotu po poledni jsme doma přivítali Viktorii Žižkov a nadělili jí půltucet gólů.

Začátek zápasu nabídl hned několik příležitostí na obou stranách, tu největší neproměnili Viktoriáni, když je nadvakrát vychytal Pešek v bráně. Po čtvrthodině hry se ale začala ukazovat kvalita, která byla na naší straně. Začali jsme si vytvářet šance, bohužel i ty největší jsme nedali. Až ve 25. minutě se ujala dalekonosná střela Hermana, která zapadla krásně za tyč a vedli jsme 1:0. I nadále jsme byli daleko lepší, ale podruhé jsme skórovali až minutu před koncem, kdy Pytlíček uvolnil Sedláře a ten blafákem upravil poločasové vedení na 2:0.

Druhá půle začala velkou šancí Viktorky, kdy si bývalý hráč Tempa Horváth naběhl za obranu, přeloboval Peška, ale míč skončil vedle. Poté Viktorka vyklidila pole a na hřišti jsme byli hlavně my. Opět jsme zahazovali jednu obrovskou šanci za druhou. Nakonec se po pěkné akci prosadil hlavou Pytlíček a zvýšil na 3:0. Poté se uvolnil ve vápně Babický a uklidil kolem brankáře - 4:0. O chvilku později se opět prosadil Babický, který krásně přeloboval brankáře z vápna - 5:0. Ke konci utkání snížili hosté na 5:1, aby v úplném závěru, po závaru ve vápně, dal konečnou podobu skóre Schätz, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 6:1.

Zaspali jsme oba úvody poločasů, ve kterých si soupeř vypracoval dobré příležitosti, ale naštěstí je neproměnil. Jinak po zbytek zápasu jsme byli daleko nebezpečnější my, bohužel to, co my nedáme, je až neuvěřitelné. Za předvedenou hru a nasazení musíme kluky pochválit, byla tam kvalita a zajímavé akce.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov B 6:1 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:29)