FC Tempo Praha

U17: Gólů mohlo být mnohem více

2.5.2018 15:19   Filip Šmídek  

Tempo vyhrálo v Kolíně přesvědčivě 4:0.

Na prvního máje jsme vyrazili do Kolína k dalšímu utkání.

Zápas začal nekvalitou a hodně nepřesnostmi na obou stranách. Až po čtvrthodině hry se Pytlíček hezky prokličkoval před brankáře, ale orazítkoval pouze tyč. O dvě minuty později jsme se už mohli radovat, Sedlář dobře napadal brankáře, ten špatně odkopl míč k Hrachovskému a ten ho krásnou střelou z 25 metrů vrátil do sítě. Od té chvíle jsme ovládali hlavně střed hřiště, další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, ale Pytlíček, Sedlář ani Tomáš Havlíček své šance nedokázali proměnit. Po půlhodině hry se Hrachy uvolnil na pravé straně, míč si našel ve vápně Sedlář, který ho ještě připravil lépe postavenému Janků a ten přízemní střelou na zadní tyč skóroval podruhé. Domácí se o své slovo přihlásili až na konci poločasu, kdy si vytvořili dvě zajímavé šance, ale ani jedna nezamířila mezi tři tyče Peškovy brány.

Druhý poločas jsme začali aktivněji, opět jsme si vytvořili obrovské šance, ale opět jsme je taky neproměnili, a tak mohl přijít trest. Ale i soupeřův nájezd Pešek vytěsnil na roh. Zápas se rozhodl v 64. minutě, kdy nejdříve Babický prostrčil míč na Sedláře a ten obstřelil brankáře. Hned z rozehrávky získal míč Janků, uvolnil Sedláře, ten ještě vylepšil situaci pro nabíhajícího Babického a ten zvýšil na 4:0. Od té chvíle se zápas dohrával. My jsme si vytvořili několik obrovských šancí ale žádnou jsme nevyužili a když střelu domácích vyrazil na roh Pešek, tak jsme se mohli radovat z dalšího vítězství.

Na velkém hřišti proti nevyzpytatelnému soupeři jsme předvedli slušný výkon a naprosto zaslouženě vyhráli. Bohužel se poněkolikáté opakuji, ale to, co jsme schopni nedat, je už donebevolající. V zápase jsme šli snad dvanáctkrát úplně sami na bránu a dáme z toho jeden gól.