FC Tempo Praha

U19: Debakl v Kolíně

3.5.2018 18:43   Michal Netušil  

Ostudných devět branek si Tempáci přivezli ze hřiště vedoucího Kolína.

V úterý 1. května jsme jeli odehrát dohrávku 23. kola do Kolína, který vede soutěž. Pěkné počasí, krásné hřiště, ale ostudný výsledek jsme si odvezli domů po jasné výhře domácích 9:1.

Před zápasem jsem upozorňoval na velmi kvalitního soupeře, který disponuje rychlými útočníky a také na rozhodčího, kterému nesmíme nic říct a nic komentovat. Hned v první minutě komentoval Žežulka na dálku faul na Babického a vysloužil si žlutou kartu a tím pádem jsme šli do oslabení. Kolín toho využil a dokázal nám vstřelit rychlou branku na 1:0. Domácí hráli rychle, důrazně a hlavně jednoduše směrem dopředu. Dlouhé nakopávané míče na útočníky jim přinesly ovoce a do poločasu nám nastříleli čtyři branky.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil, a tak jsme zaslouženě prohráli 1:9. Jedinou naši branku vstřelil Trojan. Bohužel jsme za celý zápas nedokázali reagovat na dlouhé nakopávané míče za obranu, kam si nabíhali rychlí útočníci, kteří si skoro vždy dokázali poradit. Chyběla nám větší bojovnost a zápal do hry. Jestli se nezlepšíme do soboty, tak nás porazí i Admira.

Zápasy:

FK Kolín - FC Tempo Praha 9:1 (4:0)