FC Tempo Praha

U12: Shrnutí posledního týdne

4.5.2018 11:16   Dominik Kadlec  

Dva ligové zápasy s Pískem a Příbramí, dva zápasy pražské soutěže a přátelský zápas s Hranicemi.

Tempo - Písek
Do utkání s Pískem jsme vstoupili dobře, rychle jsme šli do vedení. Postupem času se ukázalo, proč se Písek drží v první trojce a začal nás lehce přehrávat, problémy nám dělal zejména urostlý útočník soupeře. Nám opět chybělo lepší řešení v útočné fázi, abychom dokázali dát více branek a mohli se prát o vítězství.

Tempo - Hranice na Moravě
Soupeř hraje ligu na Moravě a stojí si v ní poměrně dobře, a tak jsme čekali kvalitní utkání. Nakonec soupeř nepředvedl příliš vzdoru a od začátku jsme ho jasně přehráli. V utkání bylo mnoho pěkných šancí ať individuálních nebo kombinačních. Hra snesla přísné měřítko.

Příbram - Tempo
V Příbrami jsme opět začali dobře jako s Pískem, vedli jsme 2:0 a vypadalo to, že se bude hrát na jednu bránu. Od 15. minuty se však obraz hry začal otáčet a Příbram nás přehrávala zejména individuálně. Možná jsme soupeře podcenili po dobrém začátku, ale proti posledním ligovým utkáním se ze hry vytratil pohyb a úspěšnost v osobních soubojích. Soupeř nás napadal a my jsme si s tím nedokázali poradit. Často jsme míč jen nakopli někam. Nakonec jsme tedy vstřelili o branku méně než soupeř. Nutno říct, že to bylo zasloužené za výkon ve druhé části zápasu.

Tempo - Podolí, Kyje - Tempo
V těchto utkáních jsme měli jasně zvítězit, což se nám povedlo. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Písek 4:9 (3:4)
FC Tempo Praha D - AFK Slavoj Podolí Praha B 13:2 (4:1)
FC Tempo Praha - SK Hranice
1.FK Příbram - FC Tempo Praha 5:4 (1:3)
TJ Kyje Praha 14 - FC Tempo Praha D 3:9 (0:4)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:15)