FC Tempo Praha

U11: Dukla, Aritma a Sparta

6.5.2018 22:22   David Perl  

S Duklou vyrovnaný zápas, Sparta byla daleko efektivnější v koncovce.

AC Sparta Praha - FC Tempo Praha AC Sparta Praha - FC Tempo Praha
Zběsilé zápasové a turnajové tempo trochu opadlo. V sobotu jsme hráli na domácím travnatém hřišti dvojutkání s Duklou a Aritmou a ve středu jsme předehrávali zápas na Strahově se Spartou.

Doma s Duklou jsme ze začátku chvíli chytali tempo zápasu a výsledkem bylo několik branek v naší síti. Postupem času se ale začali kluci osmělovat a herně i gólově se Dukle začali vyrovnávat. Celkově tedy vyrovnané utkání. V naší hře zatím stále převládá individuální řešení před kombinačním. Kluky už ale často nabádáme, že i ta kombinačnější varianta může být ku prospěchu a na nich bude si zvolit tu správnou podle situace. S Aritmou se hrálo na jedno hřiště a kluci soupeře přehráli po všech stránkách, jednu čtvrtinu dokonce vyhráli o 10 gólů.

Na Spartě jsme hráli tradičně 6+1. Netradičně ale proti nám na jednom hřišti nastoupilo několik kluků ročníku 2007, a mohli jsme tak měřit síly se stejně starými kluky. Stejně jako proti Dukle jsme měli pomalejší rozjezd. S trenéry se nám zdálo, že mají kluci přílišný respekt, který se ale v dalších čtvrtinách postupně smazával a hrál se velice kvalitní a pohledný zápas. Sparťané byli ale daleko efektivnější v předbrankovém prostoru, a gólů tak dali mnohem víc.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha
FC Tempo Praha - FK Dukla Praha
AC Sparta Praha - FC Tempo Praha

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:22)