FC Tempo Praha

U19: Sebevědomí je zpátky

7.5.2018 15:42   Michal Netušil  

Po debaklu v Kolíně vyprovodili Tempáci osmi brankami Admiru.

V úterý jsme prohráli v Kolíně 1:9, a tak jsme si chtěli napravit pošramocené sebevědomí v zápase proti Admiře. To se nám podařilo a dokonce i výsledkově jsme si spravili chuť, když se nám podařilo nastřílet osm branek.

Od začátku zápasu jsme na Admiru nastoupili s presinkem a hlavně jsme byli agresivnější v osobních soubojích a to bylo klíčové. Podařilo se nám dostávat soupeře pod tlak a tím pádem dělal hodně chyb, které jsme využili. V 11. minutě se trefil Babický. Poté se hrálo hlavně ve středu hřiště, kde bylo vidět hodně nepřesností a soubojů. Ale po půlhodině hry se dostal na levé straně k míči Kostka, který chtěl asi nacentrovat míč, ale trefil ho tak, že skončil na tyči, od které se odrazil k dobíhajícímu Adámkovi, který se zblízka nemýlil - 2:0. To byla tvrdá rána pro Admiru. O tři minuty později využil Babický zaváhání hostující obrany, kdy obral o míč stopera a uháněl sám na bránu. Nájezd proměnil - 3:0. Babický se dočkal i hattricku. Opět využil zaváhání Admiry a ve 35. minutě se mohl radovat po zvýšení skóre na 4:0. Do poločasu se trefil ještě Kostka, kterému připravil míč Hampapa po důrazném souboji ve vápně - 5:0.

Ve druhém poločase jsme na hře nic neměnili. Admiru jsme tlačili a tím jsme si vytvářeli další šance. Po rohovém kopu se trefil Buzek - 6:0. V 70. minutě se trefil Mašek a naši poslední branku přidal ještě Luťcha. Hostům se v závěru podařilo vstřelit alespoň čestný gól po rohovém kopu, kdy jsme špatně bránili soupeře. Poslední hvizd rozhodčího ukončil zápas za stavu 8:1 a to jsme ještě neproměnili několik jasných šancí.

Odčinili jsme prohru z úterý a spravili jsme si chuť. Doufám, že příští zápas předvedeme stejný výkon a navážeme i výsledkově.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha B 8:1 (5:0)