FC Tempo Praha

U17: Výborný druhý poločas

8.5.2018 23:46   Filip Šmídek  

Po vyrovnané první půli nakonec Admira odjela s debaklem.

Na domácí půdě jsme přivítali třetí tým tabulky Admiru. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a prvních deset minut jsme prakticky Admiru nepustili z její půlky. Bohužel, jak je zvykem, tak jsme naše obrovské šance neproměnili. Po čtvrthodině hosté vyrovnali hru a začali být nebezpeční. První šanci jsme ještě přežili, ale o chvíli později se po krásné střele z 25 metrů už radovali hosté. To jim vlilo krev do žil a my přežili další dvě obrovské šance. Na konci poločasu jsme vyrovnali hru i skóre. Pytlíček si důrazně počínal ve vápně, kde si míč po odrazech našel Tomáš Havlíček a vyrovnal.

Druhou půli jsme začali výborně a hned z první šance jsme skórovali, když Pytlíček přihrával Sedlářovi, ten šikovně pustil míč mezi nohama na Babického a ten propálil brankáře. Neuběhla ani minuta a Sedlář se uvolnil na pravé straně, přihrál na lépe postaveného Pytlíčka a i ten prostřeli brankáře. Poté se na hřišti přiostřilo a po žluté kartě jsme šli do oslabení. I v oslabení jsme ale dobře bránili a byli nebezpeční dopředu. Babický vypíchl míč soupeři, poslal ho Trajhanovi, který z rohu vápna krásnou křížnou střelou nedal brankáři šanci. O chvíli později se situace opakovala, Babický přihrál Trajhanovi, ten si ho navedl na hranici vápna a střelou k tyči rozvlnil síť popáté. V závěru i hosté šli do oslabení a toho využil Sedlář po přihrávce agilního Trajhana. V závěrečných pěti minutách už se nic nestalo, a tak jsme se mohli radovat z vysokého vítězství.

Hodně důležitý zápas jsme zvládli, v první půli si vytvořily šance oba týmy. Ve druhém poločase jsme na hřišti dominovali a naprosto zaslouženě vyhráli vysokým rozdílem.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha B 6:1 (1:1)