FC Tempo Praha

U19: Nakonec alespoň bod

16.5.2018 22:19   Tomáš Maurer  

Tempo v Třebeši srovnalo tříbrankové manko, ale prohrálo penaltový rozstřel.

Další utkání jsme sehráli v Hradci Králové s celkem Sokol Třebeš. Na domácí utkání s tímto týmem asi jen tak nezapomeneme, kdy jsme po poločasovém vedení 4:0 nakonec prohráli výsledkem 6:7.

Venkovní utkání jsme začali ospale. Byli jsme nedůrazní v osobních soubojích, kde měli domácí navrch. V obranné fázi jsme svým netaktickým postavením, zejména pak při autových vhazováních soupeře, dovolili soupeři třikrát za poločas skórovat, kdy vždy letěl aut za naše obránce a soupeř se řítil sám na branku. V útočné fázi jsme byli zase schopni zahodit i ty nejvyloženější šance, a tak jsme šli do kabin za stavu 3:0 pro domácí.

Ve druhé půli se utkání odehrávalo na půlce soupeře, kdy jsme si vytvořili opět spoustu šancí, ale dokázali jsme proměnit pouze tři. Utkání tak dospělo k pokutovým kopům, kde byl soupeř úspěšnější.

I přesto, že vlivem souběžně hraných utkání A a B týmů mužů bylo naše mužstvo oslabeno o několik klíčových hráčů, jsme si měli z tohoto utkání odvést tři body. Pozitivním prvkem je, že jsme dokázali srovnat z nepříznivého stavu 0:3.

Zápasy:

TJ Sokol Třebeš - FC Tempo Praha 3:3 (3:0), pen. 4:3