FC Tempo Praha

U12: Proti Aritmě a Cholupicím

18.5.2018 23:42   Radim Pfeifer  

Aritma byla efektivnější v zakončení, Cholupice si odvezly devatenáct gólů.

Úvodem zápasu s Aritmou jsme se nechali zbytečně rozhodit dobou trvání zápasu, která byla rozhodčím na základě pravidel snížena. V celém poločase jsme byli nedůrazní a chyběla nám lepší komunikace. Góly jsme obdrželi po zbytečných chybách a když jsme se dostali k soupeřově brance, byli jsme zbytečně zbrklí (vždy jsme volili hned první možnost, která byla nejjednodušší, a proto jsme taky brankáře hostů téměř neohrozili).

V poločase jsme se domluvili, že zachováme v zakončení více klidu a nepříznivý výsledek utkání otočíme ve svůj prospěch. Hra se zlepšila a většinu poločasu jsme byli na soupeřově polovině, ale finální řešení před brankou soupeře mělo stejný obrázek jako v prvním poločase (uchvátané a zbrklé). I přes zlepšenou hru ve druhé půli se nám gól vstřelit nepovedlo a za to, že jsme se soustředili především na útočení, nás soupeř potrestal ještě dvěma góly. Soupeř v tomto utkání nebyl fotbalovějším mužstvem, ale měl lepší efektivitu v zakončení, což také rozhodlo. Pro příště se z toho musíme poučit a v situacích poblíž branky soupeře zachovat více klidu.

Kluci z druhého týmu proti Cholupicím předvedli, že se chtějí fotbalem bavit a tomu také odpovídal vývoj utkání. Oproti předešlému domácímu utkání jsme si řekli, že se budeme snažit vynechat slepé pasáže hry, kdy se občas přizpůsobíme hře soupeře. To se nám také povedlo a celé utkání jsme hráli to, co jsme si před utkáním řekli. Kluci projevili velkou chuť po gólech a někteří si také svým dobrým výkonem řekli o nominaci do ligové soutěže. Snažili jsme se roztahovat hřiště a vytvořili jsme si i několik šancí, kdy jsme chodili osamoceni na brankáře. Někteří hráči soupeře byli mladšího věku a za jejich snahu jim patří pochvala. My jsme vsak utkání nepodcenili a zaslouženě jsme zvítězili.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha 0:4 (0:2)
FC Tempo Praha D - TJ Sokol Cholupice 19:0 (8:0)