FC Tempo Praha

U14: Vítězství nad Braníkem

20.5.2018 21:52   Petr Havlíček  

Tempáci dokázali otočit skóre a nakonec vyhráli 3:1.

V prvním poločase zápasu s Braníkem jsme podali líný výkon. Hned v úvodu jsme dostali gól z penalty po situaci, na kterou se kluci před utkáním připravovali, a po stejném zaváhání měli hosté kopat ještě jednu penaltu. Ještě do přestávky jsme vývoj skóre otočili: první gól padl po hezké přímočaré akci, která klukům měla ukázat, že cestou k úspěchu je dávat míče od nohy, druhý gól po odraženém míči, kterým jsme se v týdnu v tréninku věnovali. Celkově jsme ale nedoplňovali útok, nevraceli se dozadu a první doteky byly nepřesné nebo do hráče.

Ve druhém poločase už jsme Braník k ničemu příliš nepustili, kluci více drželi míč a dostávali se před branku soupeře, kde ale nevolili ideální řešení ve finální fázi. Prosadili jsme se pouze jednou střelou z hranice vápna. V momentech, kdy kluci míč nepředrželi, byl ale náš výkon daleko živější, aktivnější a nebezpečnější než v první půli.

Kluky je třeba pochválit za reakci na nepovedený úvod zápasu, v zápase jsme byli lepší a zaslouženě zvítězili. Měli jsme za sebou poměrně intenzivní týden a soupeř nás nedonutil k maximálnímu nasazení, přesto měl být výkon daleko lepší. Pokud chceme pomýšlet na úspěch v závěrečných dvou mistrácích, je třeba se zlepšit ve všech aspektech.

Zápasy:

FC Tempo Praha - ABC Braník 3:1 (2:1)