FC Tempo Praha

U17: Střelecký koncert ve druhé půli

21.5.2018 14:02   Filip Šmídek  

Soupeře ze Střešovic zlomil druhý gól a nakonec odjel s debaklem.

V dalším kole jsme doma přivítali SK Střešovice a měli jsme jim co vracet po podzimní prohře. Celý první poločas se nesl v nepřesnostech na obou stranách. Po celý poločas jsme měli dobré držení míče, ale kombinovali jsme jen po vápno, tam jsme byli moc zbrklí a nepřesní. Střešovice se snažily chodit do rychlých brejků, ale i jejich hráči byli nepřesní. Tak jediný gól dal po přihrávce Leuna Hudák, který přetlačil obránce Střešovic a z úhlu prostřelil brankáře.

Druhá půle začala podobně, ale postupem času jsme začali být nebezpeční před vápnem a v 55. minutě to trápení protrhl Herman zpoza vápna střelou k tyči. Tato branka soupeře zlomila a od té chvíle se začalo hrát jen na půlce Střešovic. Postupně se trefovali Jalůvka po přihrávce Babického, Lytvyn po krásném průniku Sedláře, který mu pak míč naservíroval před prázdnou bránu, Kučera z penalty po faulu na Trajhana, toto vše se událo mezi 55. a 64. minutou. V závěru se ještě dvěma trefami prosadil Trajhan, na obě mu přihrál Sedlář. Tak jsme soupeři vrátili prohru z podzimu a vysoko vyhráli 7:0.

I když jsme vysoko vyhráli, tak s hrou nejsem tolik spokojený, v první půli tam bylo strašně moc ztrát a špatně vyřešených předfinálních situací, na tom musíme zapracovat. Druhá půle byla už o něco lepší, ale samozřejmě soupeř po druhé inkasované brance už nekladl takový odpor a usnadnil nám to.

Bohužel to byl poslední zápas v této sezóně pro Vojtu Kučeru, který se v pondělí podrobí operaci kotníku, takže mu přejeme brzké uzdravení a návrat na trávník.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Střešovice 1911 7:0 (1:0)