FC Tempo Praha

U12: Výborný první poločas

22.5.2018 10:59   Radim Pfeifer  

Tempáci nastříleli Lokádě do poločasu sedm branek, po změně stran kvalita hry opadla.

Začátkem zápasu nás provázela velká nepřesnost a zbytečná zbrklost. Poté jsme hru zklidnili, vytvářeli jsme si více volných prostorů, které jsme využívali a s tím přišly i brankové šance. Za pochvalu stojí zmínit oba hráče z ročníku 2007, kteří se svou šikovností a bojovností v zápase nejen neztratili, ale také se významně podíleli na konečném výsledku.


Druhá část prvního poločasu byla tedy čistě v naši režii. K vidění bylo mnoho situací, které stojí za pochvalu. Brankář rozehrával s klidem a snažil se hrát po zemi, zakládal tím i náš útok. Dařilo se nám předskakovat soupeře a vytvářeli jsme si mnoho šancí po pohledných kombinacích. Většina našich branek byla po průnikových přihrávkách na útočníka nebo po úniku po straně.

Ve druhém poločase jsem se už bohužel více přizpůsobili hře soupeře a nechávali jsme na naší polovině nehlídané protihráče. Skvěle chytající Vojta Barták však míč za svá záda nepustil a my jsme ještě nějaké branky přidali. Celkově musím všechny kluky pochválit za předvedený výkon, jen je škoda, že druhý poločas již nesnesl takové měřítko jako ten první.

Zápasy:

Loko Vltavín - FC Tempo Praha D 0:11 (0:7)