FC Tempo Praha

U19: Ze hřiště Cidliny jen bod

30.5.2018 8:53   Michal Netušil  

Tempáci nezužitkovali převahu a nakonec prohráli penaltový rozstřel.

V sobotu jsme jeli k dalšímu mistrovskému utkání do Nového Bydžova netradičně v odpoledních hodinách. Po výhře nad Střešovicemi jsme chtěli navázat další výhrou i proti RMSK Cidlina. Bohužel jsme si odvezli jen bod poté, co jsme prohráli penaltový rozstřel.

Do zápasu jsme vstoupili dobře. Domácí jsme drželi daleko od naší branky a nepouštěli je do žádné šance. Naopak jsme to byli my, kdo se ujal vedení 0:1 po trefě Adámka, který proměnil samostatný nájezd po Trajhanově přihrávce za obranu. I nadále jsme si vytvářeli šance, ale už se nám nepodařilo žádnou proměnit. A tak skončil poločas naším vedením.

Ve druhém poločase jsme přestávali mít navrch. Domácí RMSK nás zatlačil na vlastní polovinu a začal si vytvářet šance. Ale v bráně nás několika dobrými zákroky podržel Hozák. Ale na střelu asi ze 30 metrů byl krátký. V 54. minutě jsme dali příliš prostoru domácím ve středu hřiště a střelou trefili míč přesně pod břevno a srovnali na 1:1. Poté jsme si vytvořili několik slibných brejkových situací, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Proto zápas skončil remízou 1:1. K rozhodnutí zápasu musely přijít na řadu penalty, v nichž jsme prohráli 6:7. 

Zápasy:

RMSK Cidlina Nový Bydžov - FC Tempo Praha 1:1 (0:1), pen. 7:6