FC Tempo Praha

U17: První mečbol nevyšel

4.6.2018 10:34   Filip Šmídek  

První jarní porážka přišla doma proti Trutnovu.

Začátek zápasu jsme vůbec nezachytili a soupeř si vytvořil hned tři dobré příležitosti, z nichž jednu proměnil. Až po dvaceti minutách jsme se trochu probrali a do konce poločasu jsme byli daleko nebezpečnější my. Ale bohužel to, co jsme byli schopni nedat, už mi samotnému hlava nebere.

Druhý poločas se odehrával převážně na půlce soupeře, který se hlavně spoléhal na dobře pracující defenzivu a hrozil z rychlých brejků. Nevybavuji si, že by si soupeř vytvořil nějakou vyloženější šanci ve druhém poločase, ale ani my jsme nenavázali na dobré druhé poločasy z jara. Nebyli jsme tolik nebezpeční jako v předchozích zápasech. V té největší šanci jsme trefili břevno. Myslím si, že dnes bychom ten gól nedali asi až do večera, a tak jsme se poprvé na jaře museli smířit s porážkou.

Dnes jsem zklamaný, to, co jsme si říkali, kluci absolutně nedokázali plnit na hřišti. Byli jsme strašně nervozní a nepřesní. Na druhou stranu se nic velkého neděje, první mečbol jsme neproměnili, ale věřím, že v příštím zápase na Meteoru odehrajeme diametrálně odlišný zápas a vyhrajeme. Soupeři gratuluji k výhře, odehrál velmi dobrý zápas a zaslouženě vyhrál.

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Trutnov 0:1 (0:1)