FC Tempo Praha

U13: Výhra v Plzni nad Petřínem

5.6.2018 12:54   Libor Koller  

Domácí tým byl hodně nažhavený, ale tři body bralo Tempo.

Sobotní utkání v Plzni nám připravilo dramatický průběh. Petříňáci nažhavení nás porazit za turnajovou křivdu? na Kladně se do nás pustili od začátku. My jsme sice hráli, ale soupeř se každou naši nepozornost pokoušel trestat nákopem před naši branku a dohráváním soubojů. Což se jim podařilo potrestat a třetinu vyhráli 1:0. Naše zakončení bylo nedůrazné nebo zbrklé. Celých 50 minut nám trvalo, než jsme dostali míč za záda domácího brankáře. Pak jsme odskočili během 10 minut na 3:1 a zdálo se, že branky budou přibývat. Domácím jsme moc míč nepůjčovali a vytvářeli si další příležitosti. Než, aby to bylo o více branek, tak přišel roh a nepokrytí hráče a opět začal od domácích  "blázinec".

Po dalším nákopu k naší brance upadl v souboji hráč a pískala se penalta. Místo vyrovnání to ale bylo za 30 sekund 4:2. Johny chytil a vzápětí vyhodil na Čermíňa, který se proháčkoval až před branku a přeložil do prázdné Klugemu. Opět se průběh hry opakoval. My hráli a domácí hráli "pružinu".  Přišel aut na naší polovině, podskočení míče a darovaný gól. K šanci na zvrat utkání použili domácí i nefér zákroky, které bolely. Na konci utkání se do slalomu přes půl hřiště pustil Danilo a uklidil míč k tyči. Zdál se být klid, ale kdepak. Opět "blázinec" před naši brankou a 5:4 a konec. Dobrou hru nám jen kazí neproměňování šancí, kterých jsme si vypracovali druhou polovinu utkání dost.

Sobotní Roudnice byla pro druhý tým dost nad jejich síly. Nedělní Roudnice už byla něco jiného. Jedna výhra, dvě remízy a prohra. Na to, že jsme moc nezkoušeli hrát na velké hřiště, tak si myslím, že to kluci zvládli celkem dobře. Bylo vidět na hře některých týmů, že velký fotbal hrají už dlouho. My se do toho pomalu dostaneme, protože bylo vidět, že zápas od zápasu to bylo lepší a lepší. Hru a přístup všech kluků musím pochválit, i když už na konci toho měli po dvou, a někteří po třech, dnech hraní "plný kecky".

Zápasy:

SK Petřín Plzeň - FC Tempo Praha 4:5 (1:0)