FC Tempo Praha

Muži B: Jak se porazit sami

12.6.2018 22:26   Jiří Nechvíla  

Tempo vlastními chybami darovalo Xaverovu tři body a definitivu postupu do I.A třídy.

Důležitý zápas o postup jsme sehráli na trávě Xaverova. Bohužel jsme ho nezvládli, a Xaverovu jsme tak dali postupovou jistotu.

Začali jsme aktivněji, ale nedokázali jsem si vytvořit žádnou gólovou příležitost. Postupem času nás zkušený soupeř začal v poli přehrávat a nám přestala vycházet kombinace. Po přečíslení naší obrany se Xaverov dostal do vedení. Následně se hra odehrávala ve středu hřiště bez velkých šancí. Těsně před koncem poločasu se Xaverov s naší velkou pomocí dostal do dvoubrankového vedení.

V poločase jsme prostřídali, aby to na naší hře to bylo znát. Byli jsme mnohem aktivnější a začali si vytvářet nebezpečné pozice pro vstřelení gólu. Bohužel po deseti minutách přišlo Valtovo nesmyslné vyloučení a tím odpadly naše veškeré naděje. Zkušený soupeř si v klidu hlídal dvoubrankové vedení, které ještě dokázal navýšit. I v deseti a ve velkém vedru jsme se stále snažili být rovnocenným soupeřem a alespoň se nám v závěru podařilo snížit.

Soupeři gratulujeme k vítězství a postupu a my se budeme snažit vyhrát náš poslední zápas doma s Braníkem, který bude součástí oslav 90 let založení nejmilovanějšího fotbalového klubu na světě. 

Zápasy:

SC Xaverov Horní Počernice - FC Tempo Praha B 3:1 (2:0)