FC Tempo Praha

Muži A: Sedm branek Chabrům

30.7.2018 21:47   Petr Vanko  

Hattrickem se blýsknul mladý útočník Trojan.

Na krásně připraveném pažitu v Dolních Chabrech jsme proti místnímu zelenobílému celku odehráli další přípravné utkání.

Domácí byli naším loňským soupeřem, ale patřili mezi čtyři celky, které potkal sestup, a tak se budou v další sezóně snažit probít zpět do přeboru z I.A třídy. Chabry hrály sympaticky, ale náš tým potvrdil formu z předchozích zápasů a nakonec jsme vyhráli výrazným rozdílem. První zmatky v obraně našeho soupeře využil Hašek, který po obranném odkopu posunul míč na Trojana, který šel sám na brankáře a poradil si na výbornou - 0:1. Pak si na rohový kop Bartáka naskočil Schwank a s pomocí obránce dopravil míč do sítě - 0:2. Hned za minutu našel Konejl krásným pasem Trojana a ten znovu utekl obraně a prostřelil brankáře - 0:3. Hattrick dokonal náš mladík po výborné práci Vltavského, který obral obránce o míč, předložil Trojanovi do ideální pozice a bylo to 0:4. Za chviličku jsme nezachytili náběh domácího Kloučka, míč se několikrát odrazil, až skončil v naší síti - 1:4.

Po přestávce už se domácí k ničemu nedostali a Tempo ještě navýšilo náskok. Šmídek posunul míč na Vltavského, ten si přehodil míč na pravou nohu a krásně se trefil za tyč - 1:5. Pak se do sóla dostal Kadlec, dobře načasoval kolmici na Vltavského a ten si tváří v tvář brankáři věděl rady - 1:6. Vltavský pak ještě přihrál do sóla Konejlovi a ten ještě vylepšil pozici na Bohdana, který z bezprostřední blízkosti prostřelil obránce - 1:7. Ve velkém vedru si tak odvážíme další výhru.

Trenér Petr Vanko: "Hrálo se ve velkém horku, a tak chvilkami chybělo větší tempo zápasu. To se však vzhledem ke klimatu dá pochopit. Dobře jsme bránili a v útoku jsme byli nebezpeční a dostatečně produktivní. Jsem rád, že jsme nic nepodcenili a zápas jsme odmakali."

Zápasy:

SK Dolní Chabry - FC Tempo Praha 1:7 (1:4)