FC Tempo Praha

Tempo znovu na Teribearu

5.9.2018 11:20   redakce  

Tempáci opět po roce podpoří charitativní běh Teribear.

Teribear 2018 Teribear 2018
Stejně jako loni se naši trenéři rozhodli se svými hráči během pomoci dobré věci. Na pražském Vítkově se od 6. do 15. září koná charitativní běh Teribear. Za každý uběhnutý kilometr se partneři akce rozhodli věnovat 30 Kč na charitativní projekty – například ohroženým těhotným maminkám, týraným dětem nebo dětem z dětských domovů (podrobný výčet najdete na www.teribear.cz).

Hráči napříč kategoriemi v těchto dnech dostávají čip od svých trenérů (jednorázový poplatek za čip po slevě je 80 Kč) a od čtvrtka, kdy akce začíná, mohou sami kdykoliv na Vítkov vyrazit a začít sbírat kilometry za Tempo. V úterý 11. září v 17:30 se sejdeme u sochy Jana Žižky společně a snad se nám povede vylepšit loňské 12. místo, 2040 naběhaných kilometrů a potřebných 100 140 Kč.

Věříme, že na Teribearu potkáme v úterý i co největší množství rodičů a našich fanoušků! I ti mohou běhat za tým Tempa – stačí při online registraci na www.teribear.cz zadat bezpečnostní kód „B1WC7G“. V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na své trenéry.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)