FC Tempo Praha

U12: Příbram nám udělala radost

6.9.2018 22:27   David Perl  

Přes porážku předvedli Tempáci v Příbrami výborný fotbal.

Poněkud netradičně ve středu 5.9. jsme poměřili své síly s jedním z favoritů naší žákovské soutěže týmem FK Příbram. S kluky s Příbrami jsme se utkali před týdnem, kde výsledek, ale i předvedená hra byla více na straně soupeře. Z toho důvodu jsme přijeli do původního města havířů plni očekávání, jak se kluci ponaučili z nedávného zápasu.

Před samotným utkáním jsme si v kabině řekli, že se chceme soustředit pouze na náš výkon a na náš pohyb bez míče, tak abychom zůstali po celý zápas aktivní. Musím se přiznat, a myslím, že můžu mluvit za všechny přítomné trenéry, že to, co naši hráči předvedli v následujících 90 minutách, bylo přesně to, jak se chceme prezentovat a co kluky neustále učíme a nabádáme.

První dvě třetiny byly právem více na straně našich kluků, kteří svou již zmíněnou aktivitou a neustálým pohybem, dělali velký problém především záložníkům resp. středovým hráčům soupeře. Byla radost vidět s jakou chutí, zdravou agresivitou a odvahou se kluci prezentovali.

V poslední třetině již docházely po právu síly a byli jsme potrestáni několika zbytečnými góly. Nicméně v celkovém kontextu utkání jsme odjížděli s radostí z našeho výkonu a předvedené hry. Nechci vyzdvihovat jednotlivce, protože fotbal je týmový sport - v tomto případě však udělám výjimku a zmíním výkon a přístup v průběhu celého utkání Oty Suchomela. Takto bychom rádi, aby se prezentovalo čím dál více našich hráčů.

Zápasy:

1.FK Příbram - FC Tempo Praha 12:6 (:)