FC Tempo Praha

U13: Z Příbrami a Budějovic

11.9.2018 17:54   Dominik Kadlec  

Ze dvou výjezdů přivezli Tempáci bod za remízu v Českých Budějovicích.

Příbram
Výkon v zápase s Třeboní nebyl ideální, bylo potřeba se herně výrazně zlepšit, abychom v Příbrami neutržili pořádný příděl. V autobuse jsme s kluky absolvovali individuální pohovory a nastavili si nějaká pravidla ohledně samostatnosti. Zdá se, že kluci si to vzali k srdci a ve všech záležitostech ohledně utkání fungovali mnohem lépe, počínaje rozcvičkou, konče starostí o míče. Během utkání spolu více komunikovali, a tak na prvním místě je jednoznačně spokojenost se spoluprací kluků.

V zápase jsme vždy dotahovali, paradoxně jsme inkasovali v momentech, kdy jsme měli herní převahu. Soupeře jsme dokázali přehrát ve druhé části první třetiny a v první polovině druhé třetiny. Ve třetí třetině měl naopak navrch soupeř. Dlouhodobě dáváme poměrně málo branek a bylo tomu i tentokrát, přestože šancí bylo mnohem více, i neproměněná penalta. Je to škoda, kdybychom šli do vedení, tak se obraz hry jistě změní. Soupeř byl kvalitní a s tím, že měl nad námi vždy alespoň o gól navrch, se mu hrálo dobře.

Herní projev kluků nevypadal špatně, bylo k vidění několik pěkných akcí. Nakonec jsme ještě dvakrát inkasovali na konci utkání, a tak jsme podlehli  4:8.

České Budějovice
Z utkání se soupeřem, kterého jsme loni dvakrát porazili si přivážíme první letošní bod. Tento bod je pro nás ale málo. Ve třetí třetině jsme soupeře zavřeli na jeho polovině, avšak nedokázali jsme dát jediný gól, a proto výsledek zůstal 2:2, kdy jsme opět dvakrát dotahovali. Ve hře bylo opět několik dobrých momentů, ale musíme ještě přidat na předvídání a přepínání, abychom posbírali odražené míče, či byli včas u dorážek, poté bychom měli více hru pod kontrolou a dali bychom i více branek. Byť hra již nevypadá místy špatně, tak dáváme velmi málo branek, a těžko budeme vítězit v utkáních 1:0 či 2:0.

Zápasy:

1.FK Příbram - FC Tempo Praha 8:4 (6:3)