FC Tempo Praha

U19: Čekání na třetí gól

16.9.2018 23:16   Filip Šmídek  

Tempáci měli proti Benešovu převahu po celý zápas a nakonec zvítězili 4:1.

FC Tempo Praha - SK Benešov B 4:1 FC Tempo Praha - SK Benešov B 4:1
V šestém kole jsme doma přivítali tým z Benešova. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned po dvaceti vteřinách jsme si vytvořili zajímavou šanci, kterou jsme neproměnili. O tři minuty později už bylo veseleji, to Kostka připravil míč Horákovi a ten přeloboval brankáře - 1:0. O další dvě minuty později si role vyměnili a Horák utekl po lajně a přihrávkou pod sebe našel Kostiče, který rozvlnil síť podruhé. I nadále jsme byli na míči, ale další šance zůstaly nevyužity. Po půlhodině hry jsme měli hluchou sedmiminutovku, ve které jsme ztráceli jednoduché míče, hráli zbytečně zbrkle a soupeř si vytvořil jednu obrovskou šanci, kterou neproměnil. V závěru poločasu jsme naše dva průniky nedotáhli, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Druhý poločas jsme hráli dobře na míči, vytvářeli si slibné šance, ale ne a ne přijít třetí gól. Místo toho jsme v 70. minutě nesmyslně faulovali před vápnem a ze standardky soupeř snížil na 2:1. I nadále jsme drželi soupeře od naší branky a sami byli nebezpečnější, ale vítězné góly přišly až v závěru, když se nejdříve prokličkoval do vápna Sedlář, prostrčil na Soukala a ten propálil brankáře a o minutu později po přihrávce Hampapy střílel z hranice vápna přesně k tyči Sedlář, a tak jsme doma vyhráli 4:1.

Konečně nám vyšel vstup do utkání a rychle jsme vedli, byli jsme dobří na míči, soupeře drželi daleko od naší brány, ale bohužel jsme nedali třetí gól, který by pravděpodobně soupeře zlomil. Místo toho soupeř snížil a mohl se dostat do hry. Naštěstí jsme to celkem v klidu zvládli a v závěru přidali další góly a myslím si, že zaslouženě vyhráli.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Benešov B 4:1 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:40)