FC Tempo Praha

U19: Zbytečné drama až do konce

26.9.2018 21:15   Pavel Pacovský  

Přesto Tempo přivezlo ze Střešovic tři body za výhru 5:3.

V sedmém kole jsme cestovali nedaleko k soupeři do Střešovic. Vstup do zápasu se nám velmi povedl a brzy jsme vstřelili dvě branky. Nejprve po hezké kombinaci a zakončujícím Babickým a následně uvolněním a pěknou střelou Kostky zpoza vápna do pravé šibenice. Bohužel přišlo lehké uspokojení a po našem nedůrazu ve vlastním vápně se domácí Uhlík prosadil mezi našimi hráči a snížil na 1:2. Po obdržené brance následovalo několik našich tutovek, ze které se ujal pouze nájezd Soukala. Naopak soupeř korigoval z ojedinělé šance, a tak se šlo do šaten za stavu 2:3.

Ve druhém poločase se obraz hry trochu vyrovnal, ale stále jsme tahali za silnější konec. Stále jsme pokračovali v zahazování šancí a soupeř nás zlobil především dlouhými nakopávanými míči. Čtvrtou branku přidal na naše konto střídající Adámek lobem přes vybíhajícího domácího brankáře. Bohužel jsme nechali domácí hráče opět snížit pouze na rozdíl jedné branky po standardní situaci. Závěr utkání se nesl v nervózním duchu, když jsme nedokázali vstřelit rozhodující branku, naopak Střešovice hrozily především z brejků a standardních situací. Definitivní tečku zápasu dal v 90.minutě Trojan, když se prosadil přesnou hlavičkou po centru Pytlíčka.

Do dalších zápasů je třeba se zaměřit na větší kvalitu a přesnost v zakončení. Místo, abychom rozhodli už v prvním poločase, tak se strachujeme o tři body až do samého závěru, což by se nám stávat nemělo.

Zápasy:

SK Střešovice 1911 - FC Tempo Praha 3:5 (2:3)