FC Tempo Praha

Přijďte (si) hrát na Tempo!

31.3.2011 11:13   Jiří Trunečka  

Ve dnech 19. a 27.4. pořádáme 9. ročník akce pro děti Tempo v tempu spojenou s náborem malých fotbalistů do týmů přípravek.

FC Tempo Praha, fotbalový klub z pomezí Lhotky a Modřan, zve děti ve věku od čtyř do dvanácti let ve dnech 19. a 27. dubna 2011 vždy od 16 hodin do svého sportovního areálu v ulici Ve Lhotce k 9. ročníku akce "Tempo v tempu".

Kdo bude chtít, může si jen tak vyzkoušet připravené dovednostní soutěže. Pro jiné děti může být akce zkušebním tréninkem a možná začátkem pravidelné sportovní přípravy ve lhoteckém fotbalovém klubu. Pro všechny, kteří přijdou, bude připravena dobrá zábava a upomínka na účast. Stačí si vzít sportovní oblečení a dobrou náladu. Odložte ostych a přijďte se k nám podívat a pobavit se. Možná to bude pro Vaše děti rozhodující krok ke zdravému životu v partě kamarádů.

V FC Tempo Praha v současné době funguje pět týmů přípravek určených pro děti do deseti let a dva týmy mladších žáků pro děti ve věku jedenáct a dvanáct let. Děti předškolního věku se navíc mohou seznamovat s míčem a prvními fotbalovými dovednostmi ve Fotbalové školce, která má rovněž dva týmy. Je tedy jasné, že každý, kdo by se chtěl zapojit do pravidelného fotbalového tréninku, najde ve zdravém a příjemném prostředí u Lhoteckého lesa svůj tým. Bližší informace o akci "Tempo v tempu", ale také o možnostech fotbalové přípravy v FC TEMPO PRAHA lze získat na tel. č. 603 860 444 nebo 606 855 136.

Tagy:

    Trénink