FC Tempo Praha

U19: Kolín si odvezl desítku

1.10.2018 9:44   Filip Šmídek  

Soupeř vzdoroval šedesát minut, pak totálně odpadl.

V 8. kole jsme doma přivítali Kolín. Hned na začátku poločasu soupeř zkoušel ze 40 metrů pozornost Žežiho v bráně a trefil tyč. Potom jsme začali být nebezpeční i my a hned z první zajímavé situace se uvolnil na levé straně Babický, centrem našel Adámka a ten nás hlavou poslal do vedení. Po celý poločas se hrál celkem vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Na 2:0 pro nás zvýšil Soukal po přihrávce Adámka. V závěru poločasu, kdy jsme byli o něco lepší než soupeř, jsme bohužel udělali v obraně zbytečnou chybu a Kolín snížil na 2:1. O dvě minuty později jsme mohli zvýšit, ale bohužel jsme v samostatném nájezdu selhali, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1.

Druhý poločas jsme byli aktivní, po hezké akci ze strany si míč ve vápně našel Šemi a opět jsme vedli o dva góly. To nám bohužel nevydrželo dlouho, po špatném zajištění, soupeř o minutu později snížil opět o gól. Poté se hrál deset minut vyrovnaný fotbal, až si navedl Adámek míč na střed a ranou pod břevno zvýšil na 4:2. Od té doby Kolín přestal hrát a my postupně navýšili skóre až na 10:2. Svůj hattrick završil Adámek, dva góly přidal Sedlář, druhý gól dal Babický a po gólech si připsali Dobřanský a Havlíček.

Zápas byl po dobu šedesáti minut vyrovnaný, i když jsme si vytvářeli nebezpečnější situace před brankou, tak přesto nás Kolín slušně prověřil. Od šedesáté minuty soupeř rezignoval, nechal si dát deset gólů a my jsme naprosto zaslouženě vyhráli.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Kolín 10:2 (2:1)