FC Tempo Praha

U17: Dělba bodů s Kolínem

8.10.2018 10:56   Jaroslav Teplan  

Penaltový rozstřel Tempáci potřetí v sezóně nezvládli.

V sobotu 29.9. jsme na domácím trávníku přivítali Kolín, který aktuálně vedl naši tabulku. Postavení v tabulce potvrdilo, že nás čekal dosud nejtěžší protivník v této sezóně. Začátek zápasu byl od obou týmů spíše opatrný. První však udeřili hosté z Kolína, když si zpětnou přihrávku srazil do branky Mareš. Netrvalo dlouho a nám se podařilo vyrovnat na 1:1, když po rychle rozehraném rohovém kopu našel Lytvyn Mareše a ten vyrovnal na 1:1. To bylo pro první poločas vše.

Ve druhém poločase se nám podařilo jít do vedení, když se trefil Horváth z pokutového kopu, když potrestal faul na Pytlíčka. Pak přišla bláznivá pětiminutovka. Soupeř vyrovnal na 2:2. Za chvíli jsme opět odskočili, když se znovu trefil Horváth a využil chybu obrany soupeře. Ten však znovu vyrovnal na 3:3. Do konce utkání již žádná branka nepadla a nabídnuté příležitosti ke skórování oba týmy odmítly. Tak jsme již potřetí v této sezóně šli na penalty a potřetí v sezóně jsme na ně prohráli.

V dnešním zápase si oba týmy zasloužily bod. Hrálo se vyrovnané utkání s řadou osobních soubojů. Dneska jsme hodně chybovali ve středu pole, kde jsme lacině ztráceli míče. Kluky však musíme pochválit za bojovnost a nasazení. Věříme, že v dalším zápase se nám podaří opět naplno bodovat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Kolín 3:3 (1:1), pen. 3:4