FC Tempo Praha

U19: Výborný první poločas

15.10.2018 10:45   Filip Šmídek  

Tempáci proti Admiře dominovali, ale soupeř po chybě snížil, a o výhru se tak strachovali až do konce.

Druhou třetinu podzimních zápasů jsme uzavřeli v derby s Admirou. Začátek zápasu byl od obou týmů opatrný. Soupeř chodil do rychlých brejků, po zbytečných ztrátách v naší rozehrávce, ale s tou nejvážnější si poradil Hampy v bráně. Jinak jsme během prvního poločasu byli hodně aktivní, drželi dobře míč, od útočníků byl dobrý pohyb a byli jsme hodně nebezpeční. První gól přišel po chybě obránce hostů, kdy mu Fíla vypíchl balón a naservíroval ho Kostičovi před bránu - 1:0.  Druhý gól byl opravdu hezký, delší dobu jsme drželi míč a poté středem hřiště po hezkých narážečkách se dostal před brankáře Soukal a zvýšil na 2:0. I nadále jsme byli aktivnější my, ale bohužel se nám nepodařilo navýšit skóre.

Druhý poločas už nebyl dobrý, i když jsme dobře drželi balón, tak už jsme se nedostávali do šancí. Soupeř snížil ze standardky, po zbytečné chybě. To nás trochu srazilo, sice i nadále jsme byli lepší na míči, ale hráli jsme jen po vápno. Soupeř se snažil chodit do protiútoků, ale chyběla tam kvalita, a tak si nevytvořili prakticky žádnou zajímavou situaci. V závěru jsme se dostali do dvou slušných šancí, které jsme neproměnili, Admira vrhla všechny síly dopředu, ale dobře jsme to uskákali a celkem v klidu dohráli.

S prvním poločasem panovala spokojenost, hráli jsme koukatelný fotbal, velmi dobrý pohyb, hezké akce, ale koncovka byla žalostná. Celý druhý poločas se hrál mezi vápny, téměř bez šancí. Sráží nás strašně laciné góly, které inkasujeme. Musíme se na to připravit, i když sám moc nevím jak.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha B 2:1 (2:0)