FC Tempo Praha

U17: Pět branek Admiře

16.10.2018 9:14   Jaroslav Teplan  

Tempáci byli v proměňování šancí velmi efektivní.

V sobotu 13.10. jsme v domácím utkání přivítali celek z Kobylis – Admiru. Úvodní minuty utkání přinesly více střel na naši branku. Naše hra zpočátku působila ospalejším dojmem než hostů z Admiry. Postupem času jsme začali více držet míč, avšak hrálo se spíše mezi vápny. Až ve dvacáté minutě proměnil sólový nájezd Hrachovský, který zužitkoval parádně rozjetou akci Nerada s Horváthem. Těsně před poločasem jsme se ještě trefili zásluhou Horvátha, který potrestal chybu domácích. A o chvíli později se ještě trefil M. Havlíček hlavou, když usměrnil do branky Lytvynův centr.

Druhý poločas začal stejně jak první. Soupeř byl opět aktivnější a zaslouženě snížil na 3:1. Vstřelená branka nás probudila a začali jsme opět více dominovat na míči. Tentokrát po kreativně rozehraném rohovém kopu Horvátha s Lytvynem neměl problém do prázdné branky dorazit Navrátil. Poslední branku jsme vstřelili minutu před koncem, když přihrávku Linga zužitkoval v samostatném nájezdu Herman.

Z pohledu výsledku se nám dnešní zápas povedl, z hlediska herního výkonu jednotlivců tam byly nedostatky. Ve hře chyběl větší zápal všech hráčů. Udělat několik kroků k dostoupení soupeře, v rychlosti se vrátit na svoji pozici, být aktivnější ve hře bez míče nebo být myšlenkou o krok vpřed než soupeř.

Z druhé strany musíme pochválit kluky za koncovku, neboť proměnili většinu šancí, které měli. Věříme, že zvládneme další zápas, ve kterém zajíždíme do Nového Bydžova. Zároveň děkujeme všem fanouškům za podporu v utkání.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha B 5:1 (3:0)