FC Tempo Praha

U15/U14: Sedm kulí v Čakovicích

23.10.2018 14:32   Jakub Maláček  

Tempácký mix tří ročníků v Čakovicích zabral a soupeř neměl šanci.

Zápas v Čakovicích konečně přinesl hru, kterou bychom chtěli a měli předvádět. Od první minuty jsme se do soupeře zakousli a nedali mu vydechnout. Nezastavila nás ani vyrovnávací branka domácích na 1:1, která vznikla z náhodné akce, z naší individuální chyby.

Stále jsme byli aktivní na balónu, se snahou dostat se k zakončení ze všech stran. Přestože domácí měli pár šikovných kluků, do hry se nemohli vůbec dostat. Příčinou byla jen a jen naše aktivita. Stalo se jim přesně to, co se v minulých utkáních stávalo nám, necháme soupeře hrát a čekáme, zda nabídku využije.

Věřím, že se od tohoto zápasu odrazíme a nasazení spolu s kvalitou přeneseme i do zbylých podzimních utkání. Pokud udržíte nasazení, nevidím soupeře, který by byl nad vaše síly!

Velké díky patří i všem čtyřem klukům z ročníku 2006, kteří se nezalekli o mnoho hlav vyšších protihráčů a byli na hřišti cítit. Stejně tak chci pochválit starší kluky 04 a 05, jakým způsobem souhru slepeného týmu ze tří ročníků pojali, přesně takhle by se měl zkušenější hráč chovat, pomoci mladším, podržet je a pokud je nutno, vzít to na sebe.

Zápasy:

TJ Avia Čakovice - FC Tempo Praha C 1:7 (1:3)