FC Tempo Praha

Muži A: Cenný bod, ale...

24.10.2018 21:08   Petr Vanko  

Tempo mohlo na hřišti favorizovaných Uhelných skladů i zvítězit.

Velmi těžký oříšek nás čekal na Cibulkách. Uhelné sklady zatím budí velký respekt a druhé místo v tabulce budiž jasným důkazem.

Byli jsme tak jasným outsiderem, ale věděli jsme, že když navážeme na výkony v předchozích zápasech, tak nebudeme bez šance. Na hřišti se papírové předpoklady vůbec nepotvrdily. Od začátku jsme hráli velmi aktivně a i na těžkém terénu jsme dobře kombinovali. Za nerozhodného stavu jsme mohli jít do vedení, ale Klouček z úhlu bohužel minul. Na druhé straně se mezi obránci zjevil Šafránek a Pacovský nás včasným výběhem z branky zachránil. Nakonec jsme však byli odměněni za naši aktivitu. Vltavský si narazil s Bláhou, ještě před brankářem do míče šťouchl a Bláha odražený míč poslal do sítě - 0:1. Veseleji mohlo být po rohovém kopu, Konejl ale bohužel trefil tyč a Klouček prázdnou branku vysoko překopl. I na druhé straně zazvonila konstrukce branky, přímý volný kop odskočil až na břevno.

Po přestávce jsme pokračovali v šancích, ale bohužel jsme razítko nepřidali. Nejprve Bláha trefil tyč, brankáře a následně míč vyskákal vedle. Pak jsme šli dva na jednoho, ale Klouček bohužel trefil jen obránce při snaze uvolnit volného Perla a znovu Klouček pak bohužel nezpracoval přihrávku od Bláhy, když mohl postupovat sám na branku. Zákonitě pak přišel trest. Centrovaný míč dopadl na centimetry na nohu Kocourka, ten trefil tyč a odražený míč se bohužel dostal ke Klánovi a bylo vyrovnáno - 1:1. V závěru nás soupeř nákopy a přímými kopy zatlačil, ale na remíze už se nic nezměnilo.

Trenér Petr Vanko: "Bohužel nás zatím celý podzim provází už asi i trochu smůla v koncovce, ale stále věříme, že se to zlomí.Kluci se snaží, makáme, místy hrajeme i velmi slušný fotbal, ale i přes šance ty góly prostě nepřichází. V tréninku i v zápase však kluci pracují velmi tvrdě a věřím, že to prostě už musí přijít." 

Zápasy:

SK Uhelné sklady Praha - FC Tempo Praha 1:1 (0:1)