FC Tempo Praha

U13: S Pískem a v Modřanech

29.10.2018 14:47   Dominik Kadlec  

Proti Písku sehráli Tempáci vyrovnanou partii, ale z výhry o dvě branky se nakonec radoval soupeř.

V pátek jsme předehrávali utkání s Pískem, o kterém víme, že patří mezi lepší týmy naší skupiny. Od začátku jsme hráli dobře a jako první jsme si vytvořili šance. Bohužel do vedení 0:3 se dostal Písek, hra v poli byla vyrovnaná a ještě do přestávky jsme stáhli na 2:3.

Ve druhém poločase měl trochu více ze hry Písek. Kluci na inkasovanou branku dokázali rychle odpovědět, a tak byl stav stále jen o gól. Ve třetí třetině jsme zase přehrávali soupeře my a po několika slibných příležitostech na naší straně se začal hrát fotbalu nahoru dolů a bylo otázkou, jestli dáme gól my nebo soupeř. Bohužel dvě minuty před koncem ho dal soupeř a zvítězil 6:4.

Kluci předvedli velmi slušný výkon v poli. Abychom však dokázali takového soupeře porazit, je potřeba ještě o něco více chtít hrát. Ve dvou situacích jsme inkasovali z toho, že jsme měli míč ve svém držení, avšak nabídka našich kluků byla malá, o míč jsme přišli a po chvilce inkasovali. Pokud bychom byli aktivnější v těchto situacích a chtěli více hrát, tak jsme naopak gól vstřelit mohli. Utkání s Bohemkou a Pískem ukázala, že pokud chceme hrát a proti minulým utkáním je vidět posun, tak umíme zahrát dobré zápasy.

Utkání v Modřanech proti oslabenému soupeři bylo jen otázkou toho, kolik branek kluci nastřílí. Od začátku kluci soupeře přehrávali a nakonec nasázeli 18 branek, na některé z nich se dalo opravdu krásně koukat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Písek 4:6 (3:4)
SK Modřany - FC Tempo Praha C 1:18 (1:10)