FC Tempo Praha

U19: Vybojované body se Žižkovem

18.11.2018 16:53   Filip Šmídek  

Tempáci nepodali optimální výkon, ale na vítězství to stačilo.

Ve středu večer jsme dohrávali v Satalicích zápas proti Viktorce Žižkov. Začal ospalým dojmem obou týmů, kdy si každý tým vytvořil jednu zajímavou šanci, ale útočníci byli nepřesní. Po čtvrthodině jsme začali být aktivnější a vyústilo to hezkou akcí, kdy se po přihrávce Babického prosadil Trajhan. Bohužel o minutu později jsme udělali zbytečnou chybu v obraně a Viktorka vyrovnala. Poté se na obou stranách zrodily tři nebezpečné situace, ale Viktoriáni v největší trefili tyč a Babický po hezké akci strany ze strany nechal vyniknout brankáře domácích. V závěru poločasu si v nenápadné akci dvakrát vyměnili míč Soukal s Babickým a druhý jmenovaný nás se štěstím poslal do vedení.

Druhý poločas jsme začali aktivněji a po přihrávce Trajhana se hezkou střelou k tyči prosadil Bohdan. Od té chvíle to byla od obou týmů jedna nepřesnost za druhou, hlavně útočníci ztráceli laciné míče. Až v 70. minutě se domácí po hezké akci dostali před Žežiho, ten ale včasným vyběhnutím chytil velkou šanci domácích. Posledních dvacet minut jsme chodili do brejků a celkem v klidu už dohráli zápas. Bohužel ani jeden brejk se nám nepodařilo zúročit, a tak utkání skončilo 1:3.

Nepodali jsme úplně optimální výkon, chyběla komunikace, málo pohybu a zbytečné ztráty od útočníků. Přesto kluky chválím, uvědomují si vážnost situace, i když se nedařilo, tak jsem tam viděl větší vůli a chuť po vítězství. To dnes rozhodlo a myslím si, že jsme po zásluze vyhráli.

Zápasy:

FK Viktoria Žižkov B - FC Tempo Praha 1:3 (1:2)