FC Tempo Praha

Muži B: Hrůzný debakl na závěr

21.11.2018 12:52   Jiří Nechvíla  

Výsledek z Újezdu ale nemůže zkazit povedený dojem z premiérové účasti v I.A třídě.

Poslední zápas podzimu jsme zakončili opravdu ve velkém stylu. Fotbal se hraje pro diváky, a tak jsme pro ně připravili velkou porci zábavy. Na měkké hrbolaté trávě jsme působili někdy až nemotorným dojmem a domácí nás od úvodního hvizdu tlačili k naší bráně. Vypracovali si několik brankových příležitostí, ale ani jednu nebyli schopni proměnit. Už jsme se na jejich nemohoucnost nemohli koukat, a tak jsme to vzali do svých rukou. Všech pět branek v prvním poločase padlo do naší sítě díky našemu přispění. My jsme si dokázali vypracovat pouze jednu velkou šanci, se kterou jsme ale naložili velmi špatně.

Druhý poločas už byl pro nás pouze povinnost, ale domácí byli samozřejmě při chuti. Do útoku jsme se dostávali pouze sporadicky, jinak se většina minut odehrávala před naším pokutovým územím. Domácí přidali ještě další tří branky. Za zmínku stojí opravdu povedený trestný kop, kdy to domácí hráč nemohl trefil líp a o spojnici vymetl šibenici. Když už jsme přidali alespoň čestnou branku, tak ta nám nebyla kvůli postavení mimo hru uznána.

Ponižujících 8:0 je sice hrůzná tečka za podzimní částí sezóny, ale i přes tento výsledek je premiérová sezóna v I.A třídě rozjetá dobře. 

Zápasy:

FK Újezd nad Lesy - FC Tempo Praha B 8:0 (5:0)