FC Tempo Praha

U19: Vyšehrad neměl šanci

21.11.2018 21:11   Filip Šmídek  

Tempáci v derby potvrdili podzimní neporazitelnost.

V posledním zápase tohoto roku jsme na domácí půdě přivítali Vyšehrad. Začátek zápasu byl nezajímavý, soupeř dobře bránil a my jsme často kazili jednoduché míče. Asi po půlhodině hry jsme se začali dostávat do šancí, bez úspěchu. I soupeř měl ojedinělou šanci, ale střela šikovného krajního záložníka neměla razanci. Před poločasem jsme se přece jenom dočkali. Sedlář hezky navedl míč na střed, prostrčil ho na Trajhana a ten poslal míč do šibenice 1:0.

Druhý poločas jsme začali dobře, bohužel dvě obrovské šance Trajhana a Jalůvky gólem neskončily, zato mí asistenti mi málem volali rychlou, protože dvakrát netrefit prázdnou branku bylo na mě příliš. Naštěstí o pár minut později vysunul Babický Adámka, ten svým důrazem předčil stopera hostů a napálil míč pod břevno - 2:0. Dvoubrankové vedení nám nevydrželo dlouho, když se útočník Vyšehradu prokličkoval přes tři obránce a poslal míč kolem bezmocného Hampapy. I my jsme bleskurychle odpověděli, Babický se krásně uvolnil po levé straně a míč si ve vápně ve skluzu našel Sedlář - 3:1. V závěru jsme hosty prakticky k ničemu nepustili, zato my jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Když už se blížil závěr zápasu, tak Horák poslal do samostatného průniku Soukala a ten se nemýlil - 4:1.

V zápase jsme opět nepodali optimální výkon, ale soupeře jsme prakticky za celý zápas nepustili do vyložené šance. Zato my (hlavně ve druhé půli) jsme spálili opravdu hodně šancí. Kluky musíme pochválit, že celý půlrok velmi dobře pracovali, odměnou jim je za to neporazitelnost a druhé místo v tabulce.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Slavoj Vyšehrad B 4:1 (1:0)