FC Tempo Praha

Vánoční sbírka pro dětský domov

3.12.2018 14:11   redakce  

Udělejte drobným vánočním dárkem radost dětem z dětského domova v Sedlci - Prčici.

Tempo před Vánoci znovu podpoří Základní školu a Dětský domov Přestavlky v Sedlci - Prčici. Zapojte se i vy a potěšte holky a kluky z dětského domova drobným dárkem!

Letos dětský domov navštíví náš tým U15, který zde stráví 16. prosince příjemné předvánoční odpoledne, během něhož Tempáci dětem připraví sportovní stanoviště.

Zároveň bychom chtěli holkám a klukům z dětského domova udělat radost i vánočními dárky. Proto chceme všechny Tempáky požádat, aby se doma podívali po hračkách, stolních hrách nebo sportovních pomůckách, které třeba již nepotřebují a chtěli by je věnovat dětskému domovu. Velmi rádi by v dětském domově uvítali hračky pro předškolní děti (kterých nyní žije v domově více než dříve) a vybavení na cyklistiku - klidně starší kolo, přilbu, láhev, aby mohli více využívat cyklostezky v okolí.

Naše patnáctka vyrazí do Sedlce - Prčice 16. prosince, proto prosíme, abyste případné dary donesli na některý z tréninků na Tempo do pátku 14. prosince. Všechny dárky NEZABALENÉ předávejte svým trenérům, kteří je před vánoční návštěvou dětského domova předají klukům z U15. Předem děkujeme za každou pomoc!

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:50)