FC Tempo Praha

Tempáci pomáhali v dětském domově

19.12.2018 9:36   redakce  

Starší žáci U15 navštívili dětský domov v Sedlci - Prčici a předali dárky za celý klub.

V neděli 16. prosince vyrazili hráči ročníku 2004 do dětského domova v Sedlci - Prčici, aby dětem dovezli vánoční dárky od všech Tempáků a strávili s nimi příjemné odpoledne.


Tempáci pomáhali v dětském domově Tempáci pomáhali v dětském domově
Hned po příjezdu děti přivítaly naši patnáctku básněmi, tancem a zpěvem a poté ji provedly celým dětským domovem. Naši kluci si vyslechli, jak probíhá režim v dětském domově nebo čím si děti vyrůstající bez rodičů musí procházet. Potom už všichni společně vyrazili na nedaleké hřiště, kde Tempáci připravili pro děti z dětského domova několik sportovních stanovišť. Vše vyvrcholilo velkolepým zápasem na celé hřiště, ve kterém místní kluci ukázali velké výkony. O holčičí zábavu během fotbalového duelu se výborně postaraly tempácké maminky.

Na závěr jsme se všichni opět přesunuli dovnitř, kde jsme si pochutnali na dobrotách a zahřáli teplým čajem. Tempáci ještě strávili další příjemné chvíle s dětmi povídáním a drobnými hrami. A samozřejmě došlo i na předání dárků, které se k dětem postupně dostanou.

Trenér U15 Petr Havlíček: "Musím říct, že jsem neskutečně hrdý - jednak na naše kluky, kteří byli opravdu skvělí a návštěvu si užili, a taky na celý klub, že jsme dokázali potěšit ty, kteří to opravdu potřebují. Bylo super sledovat, jak si děti užívají, že se jim někdo věnuje, zajímá se o ně a stráví s nimi krásné skoro čtyři hodiny. Chtěl bych moc poděkovat všem, kteří přispěli jakýmkoli dárkem, a taky rodičům, kteří vyrazili do dětského domova s námi. Návštěva se opravdu povedla a odjížděli jsme se silnými zážitky."

Ještě jednou moc děkujeme všem, kteří přispěli nebo kteří akci fandili. Za celé Tempo přejeme dětem z dětského domova pohodové Vánoce a co nejvíc splněných přání a úsměvů.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:23)